Ontwerpen

Onze designers helpen je bij het ontwerp van je clubkledij. Of je kiest voor een volledig eigen ontwerp via onze designapp ” maak m’n eigen ontwerp” Zodra je ontwerp klaar is, kan je naast een digitaal voorbeeld ook een print op stof aanvragen om kleuren en logo’s te evalueren.

Bestand

Een vectorbestand is ideaal voor de reproductie van logo’s en designs , zoals Adobe Illustrator of Corel Draw. Daarnaast zijn andere formaten zoals EPS ook mogelijk . Indien je met rasterafbeeldingen werkt zoals PNG en de resolutie is hoog , dan kunnen we ze alsnog gebruiken na controle. Maar hou er rekening mee dat vectorbestanden de voorkeur hebben. Niet-vector bestanden gevonden op internet zijn meestal van lage kwaliteit, en dus niet bruikbaar om te printen in grootformaat. Neem contact op met je logodesigner om de vector logos te verkrijgen. Indien daar geen mogelijkheid voor is, kunnen de Kipeo designers je hiermee verderhelpen .

Bestanden boven 10 MB verstuur je best via Wetransfer.

Kleuren

Kipeo biedt een brede waaier aan kleuren. Hou er rekening mee dat stoffen en printeigenschappen een invloed kunnen hebben op het uiteindelijk resultaat. Reproductie van kleuren is tevens mogelijk via PMS kleuren.

TEMPLATES

Je kan een eigen ontwerp opmaken met de Kipeo designer app. Of je kan lege templates downloaden en aan de slag gaan. Houd er rekening mee dat ook indien je zelf een ontwerp aanmaakt, dat de professionele opmaak achteraf nog moet gebeuren door het Kipeo designteam.

DESIGNER TOOL

Je kan een eigen design opmaken in onze gebruiksvriendelijke designer tool zonder dat je hier extra software of skills voor nodig hebt. Ga enkel naar de “design app” pagina en test het uit. Onze tool bestaat uit 3 modules; individueel, Semi- custom en full-custom. Wil je vertrekken van kant en klare designs dan start je best met de individuele of semi- custom. Ben je creatief, gebruik dan de full-custom. Klik op de designer app en ga onmiddllijk aan de slag.

SEMI-CUSTOM DESIGN

– design kleuren aanpasbaar
– voeg tekst toe op vastgelegde plaatsen
– laad logo’s op en voeg ze toe

FULL-CUSTOM DESIGN

-creëer je design door gebruik te maken van geometrische vormen
– voeg tekst en logo’s vrij toe